Företagets historia

Om oss

Finare Fransar är Sveriges första kedja inom ögonfransförlängning. Jenny Bruno som startat företaget var en av de första att utbilda sig i den moderna tekniken.

Vi erbjuder olika typer av fransbehandlingar såsom färgning, singelfransar, flat lashes och volymfransar. Vi har stylister i olika nivåer och prisklasser som alla jobbar för att uppfylla dina önskemål. Vi finns idag i Vasastan, Täby centrum och Sollentuna centrum.

Finare Fransars motto är att ge dig de bästa resultaten kombinerat med bra priser och god service.

Historia

Jenny Bruno utbildade sig 2010 och företaget har på bara några år vuxit och för många blivit den självklara salongen för fransförlängning.

Jenny berättar om sin resa:

”Efter att jag gått min utbildning 2010 var jag helt fast i Fransförlägning. Till en början åkte jag hem till människor och gjorde deras fransar medan dom låg på sina köksbord. Ha ha. Ironiskt när jag tänker på det i dag. Men allt går. Jag behövde öva på att göra fransar och älskade att göra det då blir det inte så svårt att hitta bra lösningar. Nästa steg var att jag köpte en massagebänk som jag släpade med mig i bilen. Körde land och rike runt till mina kunder. Det blev mycket slit och släpande även med detta. Men brinner du för din sak är det aldrig jobbigt eller svårt. Jag arbetade jämt med fransar dag och natt kombinerat med min utbildning till hud- och spaterapeut.

Efter att ha hittat våran första lokal på st Eriksplan startade vi verksamheten på allvar. Idag har vi tre salonger och en utbildningsverksamhet. Visionen om att ha flera olika nivåer kom tidigt in i företaget och vi utbildar all våran personal ifrån grunden.”

 

Jenny Bruno berättar om företaget