Fransförlängning1

VILKEN BEHANDLING SKA JAG VÄLJA?

En konsultation ingår alltid när du gör fransförlängning hos oss. Du och din stylist går då igenom vilka fransar som ska sättas efter dina förutsättningar och önskemål.

Singel eller volym?

När du bokar din fransförlängning väljer du mellan singelfransar, volymfransar eller mix. Hur långa eller böjda fransar du vill ha påverkar inte de olika metoderna.

Singelfransar

Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Våra singelfransar är mellan 0,15-0,20 mm breda och vi fäster en singelfrans på en av dina egna fransar.  Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Flat-lashes

Flat-lashes tillhör kategorin singelfransar men skillnaden är att de har platt botten istället för cylinderformad som singeln. Resultatet blir mer intensivt och ger illusionen av fylligare fransar.

Volymfransar

Volymfransar är ganska nytt i fransvärlden och kom till Sverige i slutet på 2013. Volymfransarna är mycket tunnare än singelfransarna. Vi använder volymfransar på 0,07mm i tjocklek. Volymfransarna läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar. Detta gör att volymfransarna får ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Volymfransarna är lättare och blir därför mer skonsam mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går det att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

Mixade fransar

Många gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda världar. Här får vi både det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna.

Påfyllning

En påfyllning av fransarna rekommenderas efter 3-5 veckor

Att veta hur lång påfyllning du ska boka kan vara knepigt. Vill du ha fylliga fransar är det alltid bättre att ta för lång tid än för kort. Ju längre påfyllning du bokar, desto fylligare resultat kan du uppnå.

60 minuters påfyllning passar dig som är ute efter en naturlig fyllighet eller som inte tappat så mycket av fransförlängingen.
90 minuters påfyllningär ger en mer grundlig påfyllning, här hinner stylisten även gå igenom gamla och utväxta fransar innan hen fyller på.
105 minuters påfyllning passar dig som vill ha mycket fyllning och många fransar naturligt.
30 minuters påfyllning kallar vi korrigeringstid då stylisten endast hinner fylla på lite. Passar om du vill fylla upp lite inför helgen eller fylla igen en lucka

 

 

Volymfransar

Mixfransar

Mix singel och volymfransar

Volymfransar

volymfransar

Singelfransar